S.V. Orion dankt alle sponsoren!

Ook u kunt sponsor worden

TWEAK IP

Tweak IP is een joint venture tussen Point2IT B.V. en JMTele.com. Zoals in de namen opgemerkt kan worden is Point2IT gespecialiseerd in IT diensten (Informatietechnologie) Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van netwerksystemen en databases. Ook het onderhouden van computers en programmatuur zoals administratieve software, Microsoft producten , Autocad enz.

JMTele.com is van oorsprong een telecom bedrijf vooral gespecialiseerd in telecommunicatie. Precies betekent dit het overbrengen van informatie van de ene plek naar een andere zonder dat iets of iemand zich fysiek daar naartoe verplaatst. Hieronder valt het stukje telefonie met als traditionele telefoniemerken Siemens en Avaya . Ook levert en installeert JMTele.com camerasystemen zowel CCTV als IP systemen.

Een kleine greep uit onze diensten:

  • Cloud diensten zoals online desktop en private servers, Hosted exchange
  • Domein registratie en hosting
  • Alle soorten Hardware Computer, telefonie vast en mobiel van uitsluitend A-merken
  • Software, maatwerk software
  • Hosted telefonie, hardware en softwarematige telefooncentrales
  • Breedband diensten ADSL,VDSL,SDSL en glasvezel verbindingen (Fiber)
  • SIP trunks
  • Camera systemen

Ga naar de website

Hoondert Staalbouw

In Zeeland en omstreken is Hoondert Staalbouw al meer dan 25 jaar een begrip. We bieden alles op het gebied van hallenbouw, kantoren, bedrijfspanden en overige staalconstructies. Als betrouwbare partner met kennis van zaken hebben we een breed klantenbestand opgebouwd in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

Zeeland en omstreken

De kans is groot dat u dagelijks langs een door Hoondert gebouwd pand rijdt. Niet alleen in Zeeland, maar ook in West-Brabant en Zuid-Holland hebben we unieke panden, hallen en loodsen gerealiseerd. Compleet en gebruiksklaar.

Aannemer in nieuwbouw

U heeft bij ons één aanspreekpunt gedurende het hele project. Op die manier is ontzorgen écht ontzorgen. Op onze nieuwbouwpagina vindt u meer uitleg en voorbeelden van diverse staalbouwprojecten, veelal bij klanten waarvoor we ook het voorgaande pand hebben gerealiseerd.

Renovatie & asbest verwijderen

Hoondert is een ervaren specialist in renovatie en restyling van bedrijfspanden. Van dakrenovatie en vernieuwen van gevelbekleding, tot het verwijderen van asbest.

Dakpanplaten, gevelbekleding en meer

In onze metaalzetterij in Kapelle, Zeeland produceren we zelf een groot deel van de bouwmaterialen. Zodoende kunt u bij ons terecht voor groothandel van bouwmaterialen in standaardmaten, maar ook voor staal op maat. Dankzij jarenlange ervaring is er ruime kennis aanwezig om u te adviseren over het juiste bouwproduct en de montage ervan.\

Ga naar de website

Een voormalige Ierse Pub in een fantastische oud-bruine setting waardoor een ieder zich er thuis voelt. Muziek varieert tussen oude dansclassics, Hollandse floorfillers en soms wat uptempo beatjes! 

Uitermate geschikt voor persooneelsborrels, na-het-werk borrels en andere feesten en partijen.

Korte kerkstraat 17, Goes

Facebook

Dorpstraat 113,

4451 AA Heinkenszand

Facebook

Molcon Interwheels biedt al meer dan 65 jaar gepast oplossingen voor wielen en banden. Molcon Interwheels koppelt een uitstekende service aan een kwalitatief hoogstaand productaanbod en bieden individuele oplossingen op maat, gebaseerd op onze jarenlange expertise.

De eigen productie van maakwielen levert Molcon een unieke knowhow op die samen met hun goede klantenrelaties al meer da neen halve eeuw een basis vormt voor een leidende posititie in de markt.

 http://www.molconinterwheels.com/

Het Nederlandse verenigingsleven vormt het hart van het sponsorbeleid van de Rabobank. Wij ondersteunen sport en cultuur in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig. 

Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Nederland. Wij ondersteunen verenigingen met ambitie. Niet vanaf de zijlaan, maar samen met hen. Omdat we begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang.

https://www.rabobank.nl

Zeeland Refinery maakt van ruwe aardolie brandstoffen. In een geavanceerd raffinageproces halen we uit de crude, (ruwe aardolie) de volgende brandstoffen:

LPG, benzine, kerosine, diesel, stookolie (voor de scheepvaart)

Daarnaast maken we in kleinere hoeveelheden oplosmiddelen en grondstoffen voor het maken van kunststoffen.

https://www.zeelandrefinery.nl

AgriSneltank is een van de snelst groeiende onbemande tankstationformules in het zuidwestelijk deel van Nederland. Onze tankstations zijn onderdeel van de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging, de CZAV, te Wemeldinge.

Onze doelstelling is om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit brandstoffen en smeermiddelen om zodoende mobiliteit en levenskwaliteit te continueren.

http://www.agrisneltank.nl

Daza Opticare b.v. is een bedrijf wat elektronische producten ontwikkelt en produceert voor de gezondheidszorg. Het bedrijf is medio 2000 opgericht om een concrete oplossing te bieden voor jaarlijks oplopende aantal valincidenten met ouderen. Aangemoedigd door de goede resultaten, de erkenning vanuit de zorgsector én diverse prijzen die het systeem in de wacht sleepte, is Daza inmiddels uitgegroeid tot marktleider.

Preventie kan onnodig leed besparen bij alle betrokkenen. Daar blijven we ons voor inzetten!

 https://www.daza.nl/

 

 

 

Facebook

Uw logo hier?